Faciliteiten

Onze bungalows staan op het moderne en gastvrije Vakantiepark Familyland in Hoogerheide  – middenin het natuurgebied De Brabantse Wal, vlakbij Bergen op Zoom en de Kalmthoutse Heide (B): Een omgeving die garant staat voor prachtige bossen en heide en voor Brabantse gezelligheid.

Maar ook Zeeland ligt vlakbij, net als het prachtige Antwerpen.

Vakantiepark Familyland

Vakantiepark Familyland is een gezellig familie-vakantiepark, met tal van faciliteiten, zoals:

·         Overdekt zwembad (30⁰) – met in de zomervakanties een recreatieteam

·         Bowling

·         Midgetgolf – speeltuin – fietsen/skelterverhuur

·         Bar/Grand Café/ Restaurant

·         Recreatieteam (zomervakanties)

·         VVV-desk

Voor alle informatie en prijzen klikt u hier www.familyland.nl

Familyland werkt samen met Fun4Family – voor het huren van fietsen, skelters, mountainbikes, etc. Ook organiseert Fun4Family kinderfeestjes. http://www.fietsverhuur-bergenopzoom.nl

Omgeving

Als u van de natuur houdt bent u bij ons op het juiste adres, niet alleen zijn er talloze wandel- en fietspaden in de bossen en op de heide , maar ook Zeeland met de mooie stranden is vlakbij – op zo’n 45 minuten rijden.

Ook als u houdt van kunst en cultuur, is er veel te beleven: Bergen op Zoom staat bekend om zijn vele muzikale evenementen en in Hoogerheide ‘om de hoek’ is er zelfs een klein theater.  

De steden Bergen op Zoom en Antwerpen zijn prachtig-historisch en tegelijkertijd gezellig-buisend. In Vlissingen zijn de boulevards een bezoekje zeker waard, in Middelburg de Abdij en de Markt – en vergeet ook niet het pittoreske Veere aan het Veerse Meer te bekijken.

Als u van winkelen houdt, is ook Outlet Rosada in Roosendaal een aanrader.

Bent u liever actief: Dan kunt u een rondvaart maken op de Oosterschelde, of een bezoekje brengen aan de Antwerpse Zoo, of een dagje naar de Efteling ..

Teveel om op te noemen – een paar belangrijke websites:

www.vvvbrabantsewal.nl

 www.vvvzeeland.nl

www.familyland.nl/omgeving

www.uitinantwerpen.be

tip:

Op Familyland is een VVV Informatiedesk gevestigd

Meldt u zich ook aan voor onze Nieuwsbrief * - met tips en suggesties in de regio.

Extra zorg en service

 •        Praktische informatie vooraf over de huurmogelijkheden, maar ook voor verhuur van bedlinnen, handdoeken, fietsen etc.: Familyland: …

•        Gastheren: U wordt door hen welkom geheten; zij maken u wegwijs en zijn tijdens uw verblijf bereikbaar voor al uw vragen:  ….

  • Cees Hagenaars, telefoon  06 - 15 41 29 49
  • Johan Schrauwen, telefoon 06-15 41 64 63 

 

•        Zorg: Buurtzorg Zuidwesthoek  is 24 uur per dag bereikbaar op het mobiele nummer: 06-23763112 of via email: zuidwesthoek@buurtzorgnederland.com

•        Informatiemap: In de bungalows ligt een map met alle praktische informatie over huisartsen, apotheken, winkels etc.